Yeni Modeller
Loading...

Info Post
Topuklu ayakkabılar kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuar. Bunu hemen hepimiz biliyoruz ve aynı zamanda bu ürünlerin ne kadar seksi olduğunu da biliyoruz. Özellikle Louboutin'in ayakkabıları oldukça etkileyici tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Böyle olunca da Christian Louboutin 2013 ilkbahar yaz ayakkabıları hakkında bir şeyler yazmamak olmaz diye düşündüm.


Aslında topuklu ayakkabı dediğimizde aklımıza seksi ya da etkileyici bir özelliğin gelmesi sanırım çoğu zaman bu kategorinin tonlarından olan kırmızının etkileşiminden kaynaklanıyor. Kadınların başını döndüren Christian Louboutin, bir çoğunuzun bilmediği bir işi yaparak yeni reklam kampanyasında hedef kitlesini değiştiriyor ve erkeklere yani erkeklerin bir kadını daha çok seksi bulacabileceği modellere yöneltiyor kendini. Akıllıca bir yöntem... 


Renkli neon taşları kırmızı tabanlarla birleştirerek oldukça farklı tasarımlar sunan Christian Louboutin, 2013 yaz ayakkabı koleksiyonu ile baştan çıkarıcı ve seksi görünüyor. Bu koleksiyonun tanıtımı için fotoğrafçı Peter Lippmann ile birlikte çalışan marka, bence bu farklı tercihi ile oldukça güzel bir kampanyaya imza atmış.


Dünyaca ünlü ayakkabı tasarımcısı Louboutin, 2013 yaz koleksiyonunda Erkekleri Tutma temasını da belirleyen isimlerden oluyor.

0 Yorum:

Yorum Gönder