Yeni Modeller
Loading...

Info Post
Sonbahar kış sezonlarının kadınlar üzerinde bıraktığı etkiyi moda dünyası açısından eleştirecek olursak, birbiri ardına sıralanacak olan kombinler ve alternatif parçalar üzerine yoğunlaşmamız gerekecek sanırım. Kaldı ki dünyanın büyük kısmında daha doğrusu moda konusunda pazarın büyük bir kısmını elinde tutan Fransa, ABD, İtalya gibi ülkelere bakmamız gerekirse, kadınların neredeyse hemen her türlü ihtiyaçlarının bir an önce giderilmesi ve her zaman en ideal olanın söz konusu bir hal alması da gündemin diğer başlıkları arasında sayılabilir.


Böyle bir durumda kadınların hemen her türlü ihtiyaçlarını karşılamak adına yüzlerce marka milyonlarca çeşit ürünü piyasaya sürüyor, kadınların yeni dönemde gözlerine kestirdikleri trendi sahiplenmelerini kolaylıkla sağlayabiliyorlar. Ödeme yöntemlerinde sağlanan kolaylıklar kapitalist düzenin teknolojiyi kendi çıkarları doğrultusunda uygulama çabası ve daha sayamayacağımız onlarca etken eylemi de işin içine katarsak kadınlar için moda, artık vazgeçilmez bir olgu olmaya başlıyor.


Modaya olan bu gibi düşüncelerimden sonra sizlere yine bu pazarın büyük kısmını elinde tutan ayakkabı üreticilerinden biri olan Timberland markasına ait ayakkabılar hakkında fikir sunmak açısından bir kaç görseli sıraya dizmek istiyorum. Konumuzla alakası olmasa da beni anlayacağınızı umduğum bir iç döküştü yukarıda yazdıklarım, daha fazlasını da zamanı geldiğinde konuşacağız elbet ama şimdilik bu kadar diyelim, sıkmamak adına bu gibi konuları kısa tutmak oldukça önemli.


2013 Timberland sonbahar kış bot modelleri ve fiyatları hakkında fikir sahibi olmak isteyenler için küçük bir galeri oluşturdum, buyurun bakalım; zevklerin ve renklerin bir kez daha tartışma konularına meze yapılamayacağının altını çizen bu ayakkabı modelleri böylesi soğuk günlerde içimizi ısıtacak türden...

0 Yorum:

Yorum Gönder