Yeni Modeller
Loading...

Info Post
adidas 2013 spor ayakkabı modelleri ile hemen hepimizin yeniden ilgi odağı olmaya başladı. birbirinden özel tasarımlar ve oldukça cazip fiyatlarla yeni sezon ürünleri şimdiden tüm bayanların göz bebeği oldu.

Spor ayakkabı dediğimiz zaman akla gelen ilk marka belki de adidas. Bayanlar için de erkekler için de durum aynı sanırım, bu konuda önce bir karara varmak gerek; bayanların da erkeklerin de hem fikir oldukları konu sanırım bu olsa gerek markalarda.

adidas bayan spor ayakkabı modelleri ile daha çok bahar aylarında spor yapmak keyifli bir hal alıyor olsa gerek. Kış mevsiminin o dondurucu soğuğunda hele ki sabahın erken saatlerinde sokağa çıkıp, eşofmanlarımızla spora dalmak ya da saatlerce yürümek, koşmak biraz zor olsa gerek. Şimdilerde tam zamanı diyemiyorum, geçenlerde çıkayım dedim; kentin bu konuda yani sabah sporundaki nabzını ölçmek için ama ne göreyim, sokaklarda bomboş, yürüyüş parkurları da.


Obezite diyorduk değil mi? Türkiye yakında gelecekte obez vatandaşlarla dolup taşacak diyor bilim insanları yaptıkları araştırmalar sonucunda, katılıyorum onlara; haklılar, çünkü gerçekten de spordan uzağız. 


Neyse, yine de içimizde tam anlamıyla bu işin hakkını verenlerimiz var, onlara da kötülük etmiş olmayalım. Rahat ve dinamik bir yürüyüş isteyen bayanlar için işte yeni sezon adidas spor ayakkabılar...

0 Yorum:

Yorum Gönder