Yeni Modeller
Loading...

Info Post
Aslında direk markanın adını verecektim başlığa ama bu ayakkabılar gerçekten çok ilgimi çekti. Mesela; "Sneaker’da yeni trend Shulong" gibi bir başlık kullanmak daha yerinde olurdu ancak dediğim gibi gerçekten ilgi çekici nitelikte bu şirin şeyler!


Temel felsefesi, rahat ve sağlıklı bir yaşam sunmak olan Shulong markası Fransa'da yepyeni bir ayakkabı trendinin öncülüğünü üstleniyor. Beni bu ayakkabılara aşık ettiren şey ise, belki de üretim yöntemi: Çin savaş sanatlarında üretilen modeller ile aynı süreçten geçiriliyor olmaları, olabilir mi?


Shulong Sneaker ayakkabı modelleri hakkında şöyle bir düşünecek olursam; malzeme açısından bakarsak, gördüğünüz gibi koton ve kauçuk uyumu göze çarpan ilk detaylar arasında yer alıyor diyebiliriz. 

Shulong Sneaker aslında bu özelliği sayesinde az önce bahsettiğim gibi Fransa'da yepyeni bir ayakkabı modasının öncülüğünü yürütüyordu. Şimdilerde ise Türkiye'de yani bizim ülkemizde de aynı başarıyı gösterdiğine şahitlik ediyoruz.


Shulong; zaten sözlük anlamı olarak da Çince'den gelen rahatlık ve konfor ifadelerini barındırıyor içerisinde. Günümüzde Fransa, İtalya, ABD, Hollanda ve İspanya'da en popüler Sneakerlar arasında yer alıyor. Tabi ki, Çince'den aldığı bu rahatlık ve konfor sayesinde diyebiliriz.


Bu markanın en önemli özelliklerinden biri de yaş ve cinsiyet ayrımının olmaması; dileyen, isteyen herkes rahatlıkla bu Sneakerları giyebilir. Bununla birlikte hemen her türlü renginin olması ve her türlü elbise, abiye, kıyafetle rahat kombinleniyor olması da diğer güzel özelliklerinden birisi.


0 Yorum:

Yorum Gönder