Yeni Modeller
Loading...

Info Post
Yeni sezonda muhteşem ayakkabı modelleri ile farklı bir trendi daha yakalamaya hazır mısınız? Dolce & Gabbana yepyeni bir koleksiyonla birlikte canlı, capcanlı bir stil yaratmanız için oldukça harika tasarımları takipçilerinin beğenisine sunuyor. 2013 yılında geçmişten gelen renk çeşitliliği ve desenlerin aşk dolu uyumu ayakkabı tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alacak.


Bu ayakkabı modelleri ile; koyu tonlar oldukça canlı bir biçimde tasarımlara yansıtılırken hareketli ve günümüz moda trendlerinin motiflerini bir araya getiren çizgilere de eşlik ediyor. 2013 İlkbahar yaz sezonunda canlı bir stil tercih etmek istiyorsanız, moda severlerin de ilgiyle takip ettiği harika bir koleksiyon sizlere önerebileceklerim arasında olacaktır. 


Tahmin etmek zor olmasa gerek; daha öncesinde böyle tasarımları ayaklarınızda hiç görmediniz sanırım. Eşarp baskılı ve tasarımlı yepyeni Dolce & Gabbana ayakkabı modelleri özellikle moda deyince akla capcanlı renklerin ve hayatımızı hareketli kılan bir stilin geldiğini haber veriyor.


0 Yorum:

Yorum Gönder