Yeni Modeller
Loading...

Info Post
Ülkemizde ayakkabı sektörünü en önlerde götüren bir marka var; İnci! Her kadın için farklı ve her türlü isteğe yanıt verecek tasarımlarıyla hemen hemen hepimizin uğrak noktalarından biridir.


Bu yıl yani 2013 sonbahar kış koleksiyonları arasında İnci'nin yeni ayakkabı modelleri ile farklı bir açıdan yaklaşmak mantıklı bir seçenek olabilir. Bayan ayakkabı modelleri konusunda seri üretimine hızla devam eden ve modaya hem renk seçenekleri hem de tasarım zenginliğiyle ayak uyduran İnci, kış koleksiyonu için son rötuşlarını da tamamladı. Özellikle yeni sezonda oldukça sportif bakış açısı yakalamak isteyenlere seslenen, hem abiye yani özel gün ve gecelerde hem de günlük giyimde rahatlıkla kullanabileceğiniz modeller sizlerin beğenisine sunuluyor.


2013 kış bayan ayakkabı modelleri İnci mağazalarında sevenleriyle buluşmak için son ayrıntıları da tamamlamak üzere seri üretimle hızla piyasaya sürülüyor. En çok beğenilen tasarımların ve renklerin bir araya geldiği koleksiyona mutlaka göz atmanız gerekiyor...

1 Yorum:

  1. vuuuuuvvv, bu ayakkabılar harbiden harika dostum. yılbaşı partisinde bunlardan birini giymek mantıklı olacakmıs

    YanıtlaSil