Yeni Modeller
Loading...

Info Post
Bundan önceki yazımda sizlere başarılı Türk tasarımcılarımızdan biri olan Sezgi Beşli'den bahsetmiştim. Bu sefer de yine yerel ayakkabı tasarımcılarımızdan biri olan Funda Pehlivan'dan bahsetmek istiyorum. 


İzmir yöremizden çıkan; oldukça etkileyici güzelliğe sahip ve en az güzelliği kadar yaratıcı bir isim. Yazmak, tasarlamak, çizmek adına bir tasarımcının yapması gereken hemen her türlü işi en iyi şekilde yapabilme özelliğine sahip olan Funda Pehlivan, aynı zamanda tüm bu işleri yaparken eşsiz bir şekilde keyif aldığını ifade ediyor. 


Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Aksesuar Tasarımı eğitimi aldıktan hemen sonra çeşitli firmalar ve tasarımcılarda bol bol staj yapmış. Adeta sonu gelmeyen bir tasarım aşkını içinde barındırıyor gibi. Şimdilerde Pehlivan'ın en son ve en büyük, belki de kendince en önemli aşkı da ayakkabı tasarımı yapmak. 


Uzun bir süreden beri Hotiç için şaheserler yaratan bu genç tasarımcımız, bundan böyle kendi markası için çalışmalarını yürütüyor. Şimdi gelin hep birlikte FUNMYRA adlı markası için tasarımcının neler tasarladığına bir göz gezdirelim.





0 Yorum:

Yorum Gönder