Yeni Modeller
Loading...

Info Post
Atladığımız bir marka varmış yahu, yeni fark ettim. Hadi ben dalgınım, işler güçler derken aklıma pek esmiyor. MP Spor ayakkabı modelleri ile 2013 yılında sportif yaşam tarzımızdan yine ödün vermeyeceğiz gibi görünüyor. 


Aslında bundan sadece bir kaç yıl önce tümüyle yalnız sporla ilgilenenler için üretilen bu ayakkabı modelleri günümüzde günlük kıyafetlerin altına rahatlıkla tercih ettiğimiz vazgeçilmez ürünlerden biri haline geldi. 


MP'nin yeni spor ayakkabı modelleri arasında da çok zengin ürün çeşitliliği ve tasarım çeşitliliği mevcut. Hal böyle olunca da bu şirin ayakkabılar arasında seçim yapmak gerçekten de zor bir durum haline geliyor. Mesela ben bu yazıya ek olarak vereceğim görsellerdeki mavi ayakkabıyı çok sevdim, aslında mavi ayakkabılara yakışıyor; diğer çizgileri mavi olan ayakkabıya bakalım, o da oldukça soft bir havaya sahip gibi. 


Bu yeni tasarımlarıyla ayak sağlığının da önemine işaret ediyor aslında MP, şöyle ki; esneyebilen taban ve ayak terlemesinin önüne geçen yan deliklerle bu alanda kalıcı olacağının sinyallerini veriyor. Sizler de resimlere göz atarak bu sezonun en güzel MP ayakkabı modellerinden birini tercih edebilirsiniz.

1 Yorum: